Your cart

FREE DELIVERY ABOVE 150 €.

Tečaj
LASH LIFT

O TEČAJU

Na tečaju lash lifta, ki ga ponujamo, boste pridobili temeljito znanje in praktične veščine, potrebne za izvajanje tega priljubljenega postopka. 

root tension compensation
  • Osnove Lash Lifta: Spoznali boste osnovne principe lash lifta, vključno z anatomijo in ciklusom rasti trepalnic, kar je ključno za razumevanje, kako pravilno oblikovati in dvigniti trepalnice.
  • Priprava Trepalnic: Naučili se boste, kako pravilno oceniti in pripraviti trepalnice za postopek, vključno s čiščenjem in uporabo zaščitnih materialov.
  • Izvajanje Lash Lifta: Osredotočili se boste na natančno tehniko vihanja trepalnic, vključno z izbiro pravilne velikosti silikonskih blazinic in uporabo preparatov.
  • Nega po Tretmaju: Razumevanje pravilne nege trepalnic po vihanju je ključnega pomena za zagotavljanje dolgotrajnih rezultatov in zdravja trepalnic.
  • Varnostni Protokoli: Tečaj vključuje tudi temeljito usposabljanje o varnostnih standardih in higienskih praksah, ki so nujni za varno izvajanje tretmajev.
  • Poslovna Stran Storitve: Naučili se boste tudi, kako učinkovito tržiti lash lift storitve in pridobivati stranke.

Ta tečaj je namenjen tako začetnikom, ki vstopajo v svet lepotnih tretmajev, kot tudi izkušenim, ki želijo razširiti svojo ponudbo storitev. Po zaključku tečaja boste popolnoma opremljeni za profesionalno izvajanje lash lifta in boste lahko svojim strankam ponudili vrhunsko storitev.

S KATERIMI ZNAMKAMI IZOBRAŽUJEMO?

Izobražujemo z vodilnimi znamkami Thuya, Permalift in Elan. Naši tečaji so zasnovani za zagotavljanje strokovnega znanja in praktičnih veščin, potrebnih za profesionalno izvajanje lash lift tretmajev z uporabo teh vrhunskih izdelkov. Pridruži se nam in postani mojster lash lifta s pomočjo znamk Thuya, Permalift ali Elan. 

PAKETI TEČAJEV

Razširili smo tudi našo ponudbo z paketi, ki vključujejo arhitekturo obrvi in laminacijo. V teh paketih imate možnost izbire med različnimi priznanimi znamkami. To vam omogoča prilagoditev učenja vašim specifičnim interesom in potrebam v lepotni industriji.

Izbira znamke se lahko opravi ob prijavi na tečaj ali ob oddaji povpraševanja. Vsak tečaj je voden s strani naših izkušenih edukatoric, ki vam bodo pomagale izbrati najprimernejšo znamko in tečaj glede na vaše cilje in raven znanja.

Naši tečaji so namenjeni tako začetnikom kot izkušenim profesionalcem, ki želijo nadgraditi svoje znanje in veščine. Z Browsome-om se lahko podate na pot strokovnega razvoja in postanete vodilni v svetu lepotnih tretmajev.

REZERVACIJA TERMINA

Izberite željen termin in artistko, ki je na voljo. Rezervacije so možne 30 dni v naprej