Your cart

FREE DELIVERY ABOVE 150 €.

LASH LIFT

KAJ JE LASH LIFT?

​​Lash lift ali vihanje trepalnic, je postopek, ki naravne trepalnice ukrivi in dvigne, ustvari dramatičen, a naraven videz. Ta metoda preoblikuje trepalnice od korena, jim daje večji volumen in dolžino brez uporabe umetnih trepalnic. Postopek vključuje uporabo posebne formulacije, ki nežno spremeni strukturo trepalnic in jih fiksira v ukrivljen položaj. Rezultat je odprt, svež pogled, ki traja več tednov. Lash lift je idealen za tiste, ki iščejo nizko vzdrževalno alternativo dnevnemu nanašanju maskare. Postopek je varen, ko ga izvaja usposobljeni strokovnjak in ne poškoduje naravnih trepalnic. Po tretmaju je potrebna minimalna nega, da se ohrani učinek in zdravje trepalnic. Lash lift poudari naravno lepoto trepalnic, hkrati pa omogoča preprosto rutino ličenja. Je odlična izbira za ljudi z ravno rastočimi ali težko obvladljivimi trepalnicami. Ta postopek je hitro postal priljubljen, ker očem poda globino in definicijo brez umetnih dodatkov.

TEČAJ LASH LIFT

Na tečaju lash lifta, ki ga ponujamo, boste pridobili temeljito znanje in praktične veščine, potrebne za izvajanje tega priljubljenega postopka. 

  • Osnove Lash Lifta: Spoznali boste osnovne principe lash lifta, vključno z anatomijo in ciklusom rasti trepalnic, kar je ključno za razumevanje, kako pravilno oblikovati in dvigniti trepalnice.
  • Priprava Trepalnic: Naučili se boste, kako pravilno oceniti in pripraviti trepalnice za postopek, vključno s čiščenjem in uporabo zaščitnih materialov.
  • Izvajanje Lash Lifta: Osredotočili se boste na natančno tehniko vihanja trepalnic, vključno z izbiro pravilne velikosti silikonskih blazinic in uporabo preparatov.
  • Nega po Tretmaju: Razumevanje pravilne nege trepalnic po vihanju je ključnega pomena za zagotavljanje dolgotrajnih rezultatov in zdravja trepalnic.
  • Varnostni Protokoli: Tečaj vključuje tudi temeljito usposabljanje o varnostnih standardih in higienskih praksah, ki so nujni za varno izvajanje tretmajev.
  • Poslovna Stran Storitve: Naučili se boste tudi, kako učinkovito tržiti lash lift storitve in pridobivati stranke.

Ta tečaj je namenjen tako začetnikom, ki vstopajo v svet lepotnih tretmajev, kot tudi izkušenim, ki želijo razširiti svojo ponudbo storitev. Po zaključku tečaja boste popolnoma opremljeni za profesionalno izvajanje lash lifta in boste lahko svojim strankam ponudili vrhunsko storitev.

S KATERIMI ZNAMKAMI IZOBRAŽUJEMO?

Izobražujemo z vodilnimi znamkami Thuya, Permalift in Elan. Naši tečaji so zasnovani za zagotavljanje strokovnega znanja in praktičnih veščin, potrebnih za profesionalno izvajanje lash lift tretmajev z uporabo teh vrhunskih izdelkov.

Pridruži se nam in postani mojster lash lifta s pomočjo znamk Thuya, Permalift ali Elan. 

PAKETI TEČAJEV

Razširili smo tudi našo ponudbo z paketi, ki vključujejo arhitekturo obrvi in laminacijo. V teh paketih imate možnost izbire med različnimi priznanimi znamkami. To vam omogoča prilagoditev učenja vašim specifičnim interesom in potrebam v lepotni industriji.

Izbira znamke se lahko opravi ob prijavi na tečaj ali ob oddaji povpraševanja. Vsak tečaj je voden s strani naših izkušenih edukatoric, ki vam bodo pomagale izbrati najprimernejšo znamko in tečaj glede na vaše cilje in raven znanja.

Naši tečaji so namenjeni tako začetnikom kot izkušenim profesionalcem, ki želijo nadgraditi svoje znanje in veščine. Z Browsome-om se lahko podate na pot strokovnega razvoja in postanete vodilni v svetu lepotnih tretmajev.

REZERVACIJA TERMINA

Izberite željen termin in artistko, ki je na voljo. Rezervacije so možne 30 dni v naprej