Your cart

FREE DELIVERY ABOVE 150 €.

LAMINACIJA OBRVI

Spoznajte se s tehniko in postopkom laminacije obrvi.

KAJ JE LAMINACIJA OBRVI?

Laminacija obrvi je inovativni lepotni postopek, ki je hitro pridobil popularnost v svetu lepote. Ta tehnika predstavlja popolno rešitev za vse, ki si želijo polnejših, bolj urejenih in vizualno privlačnih obrvi. Laminacija obrvi je idealna za tiste, ki imajo neurejene ali tanko porasle obrvi, saj jih ta postopek naredi gostejše in bolj opazne.

Postopek laminacije obrvi vključuje nežno kemikalijo, ki obrvi oblikuje, jih naredi bolj prožne in omogoča, da ostanejo v želeni obliki. Med laminacijo se na obrvi nanesejo varni izdelki, ki obrvi ne samo oblikujejo, temveč jih tudi negujejo, krepijo in jim dajejo sijaj. Rezultat laminacije obrvi je naraven videz, ki traja več tednov.

Z laminacijo obrvi lahko dosežete urejen in naraven izgled brez vsakodnevnega urejanja z ličili. Ta postopek je odlična izbira za tiste, ki si želijo učinkovite rešitve za oblikovanje obrvi in za tiste, ki želijo poudariti naravno lepoto svojih obrvi.

Laminacija obrvi je hitro postala priljubljena zaradi svoje učinkovitosti in dolgotrajnih rezultatov. Je enostavna, hitra in zagotavlja takojšnje izboljšanje videza obrvi. Za vse, ki iščejo profesionalno laminacijo obrvi, je pomembno, da izberejo kvalificiranega in izkušenega lepotnega strokovnjaka, ki bo zagotovil najboljše rezultate.

TEČAJ LAMINACIJE OBRVI

Na tečaju laminacije obrvi se boste naučili vseh ključnih veščin in tehnik, potrebnih za profesionalno izvajanje tega priljubljenega lepotnega tretmaja. Tečaj je zasnovan tako, da ponuja celovit vpogled v proces laminacije obrvi, od začetka do konca.

  • Osnove Obrvi: Spoznali boste anatomijo in rast obrvi, kar je ključno za razumevanje, kako najbolje oblikovati obrvi posameznih strank.
  • Priprava in Ocenjevanje Obrvi: Naučili se boste, kako pravilno oceniti obrvi stranke in pripraviti obrvi za postopek laminacije. To vključuje čiščenje obrvi in kože okoli njih ter izbiro pravilne tehnike glede na tip obrvi.
  • Postopek Laminacije: Osredotočili se boste na podrobno izvedbo postopka laminacije, vključno z uporabo in pravilnim nanosom izdelkov za laminacijo. Naučili se boste, kako ustvariti želeno obliko in videz obrvi.
  • Nega po Tretmaju: Razumevanje pravilne nege obrvi po laminaciji je ključnega pomena za zagotavljanje dolgotrajnih in kvalitetnih rezultatov. Naučili se boste, kako svetovati strankam o negi obrvi doma.
  • Varnost in Higiena: Tečaj vključuje tudi pomemben modul o varnostnih standardih in higienskih praksah, ki so nujni za varno izvajanje tretmajev.
  • Poslovni Nasveti: Poleg tehničnih veščin tečaj obravnava tudi osnove vodenja posla, vključno s svetovanjem o trženju storitev laminacije obrvi.

Tečaj je namenjen tako začetnikom kot tudi izkušenim lepotnim strokovnjakom, ki želijo svoje znanje poglobiti ali osvežiti. Po zaključku tečaja boste popolnoma opremljeni za profesionalno izvajanje laminacije obrvi in boste lahko svojim strankam ponudili vrhunsko storitev.

S KATERIMI ZNAMKAMI IZOBRAŽUJEMO?

Pri Browsomu ponujamo specializirane tečaje laminacije obrvi z vrhunskima znamkama Thuya in Elan. Tečaji so zasnovani tako, da nudijo temeljito znanje in praktične veščine, potrebne za izvajanje visokokakovostnih tretmajev laminacije obrvi.

LAMINACIJA+ ARHITEKTURA OBRVI

LAMINACIJA + LASH FILLER BTX

LAMINACIJA + ARHITEKTURA + LASH FILLER BTX

PAKETI TEČAJEV

Razširili smo tudi našo ponudbo z paketi, ki vključujejo arhitekturo obrvi in vihanje trepalnic. V teh paketih imate možnost izbire med različnimi priznanimi znamkami. To vam omogoča prilagoditev učenja vašim specifičnim interesom in potrebam v lepotni industriji.

Izbira znamke se lahko opravi ob prijavi na tečaj ali ob oddaji povpraševanja. Vsak tečaj je voden s strani naših izkušenih edukatoric, ki vam bodo pomagale izbrati najprimernejšo znamko in tečaj glede na vaše cilje in raven znanja.

Naši tečaji so namenjeni tako začetnikom kot izkušenim profesionalcem, ki želijo nadgraditi svoje znanje in veščine. Z Browsome-om se lahko podate na pot strokovnega razvoja in postanete vodilni v svetu lepotnih tretmajev.

REZERVACIJA TERMINA

Izberite željen termin in artistko, ki je na voljo. Rezervacije so možne 30 dni v naprej