Your cart

FREE DELIVERY ABOVE 150 €.

NAUČITE SE OD NAJBOLJŠIH

Si pripravljena stopiti na pot uspeha v svetu laminacije in lash lifta? Browsome Izobraževanje ti odpira vrata do sveta profesionalnih veščin in tehnik, ki bo tvoj posel popeljala na višjo raven.

Pridruži se nam in se nauči sodobnih metod laminiranja obrvi, oblikovanja obrvi in vihanja trepalnic. Naši tečaji so prilagojeni tebi – želimo, da razviješ svoj stil in ponudiš strankam nekaj posebnega, nekaj, kar jih bo resnično navdušilo.

Pri Browsomu verjamemo v ustvarjanje stilistk, ki s svojim delom ustvarjajo trende in postavljajo nove standarde v lepotni industriji. Z nami boš pridobila znanje, ki ti bo omogočilo, da se izkažeš z vrhunsko kakovostjo svojih storitev.

Ne čakaj na priložnost, ustvari jo! Vključi nove tretmaje v svojo ponudbo in opazuj, kako se tvoj posel razvija. Prijavi se na naša izobraževanja že danes in se pridruži skupnosti uspešnih Brow in Lash stilistk!

Naša vizija je zgraditi novo generacijo artistov, ki zagotavljajo najvišjo raven kakovosti pri svojih storitvah.

KAJ PONUJAMO

Ponujamo vam kvalitetna izobraževanja za laminacijo obrvi, oblikovanje obrvi in lash lift, vodena s strani vrhunskih edukatoric, katere sodijo v sam vrh.

LAMINACIJA OBRVI

LASH
LIFT

ARHITEKTURA OBRVI

lashlift sulutions . -2

ZAKAJ SE IZOBRAŽEVATI Z BROWSOME

  • Naše edukatorice so mojstrice na področju obrvi in trepalnic, sej se konstantno izobražujejo.
  • Imajo več mednarodnih certifikatov, saj so izobraževanje opravlljale na različnih akademijah.
  • Vse naše edukatorice z veseljem podelijo vse svoje znanje in vse svoje skrivnosti, ki vas bodo vodile do uspeha.
  • Naučite se postopkov direktno od distributerjev najboljših znamk na svetovnem trgu.
  • Ker smo distributerji produktov nudimo pomoč pri izbiri produktov in prinašamo novosti na mesečni bazi

SPOZNAJTE NAŠE ARTISTKE

Tečaji, ki jih ponujajo naše edukatorice so navedeni ob opisih. Rezervirate lahko mesto na skupinskem tečaju, za individualno izobraževanje pa nas prosim kontaktiraje in skupaj bomo poiskali ustrezen termin.

ANJA KOLENC

LOKACIJA - LJUBLJANA
IZVAJA TEČAJE: THUYA in PERMALIFT

Sem Anja Kolenc in mnogi me poznajo kot makeup artistko, vendar sem zadnjih par let zelo dejavna na področju obrvi in trepalnic. Odkrila sem novo strast in mislim, da se to dobro odraža pri mojem delu. Svojim tečajnicam, kot tudi strankam, nudim največ. Predam jim zelo podrobne informacije in vse trike, ki jim še kako pridejo prav pri nadaljnem delu.

Za seboj imam ogromno število tečajev, moje tečajnice pa so danes uspešne brow&lash stilistke s svojimi saloni ali zaposlene v najboljših salonih po Sloveniji.

Upam, da te moje delo navduši in da se vidiva na kakšnem tečaju.

Anja

TAJA FILIPIČ

LOKACIJA - MARIBOR
IZVAJA TEČAJE: THUYA in PERMALIFT

Sem Taja Filipič in sem Permanent Makeup Artist ter profesionalna vizažistka. Po izobrazbi sem višja kozmetičarka in prihajam iz Maribora.

Že od malih nog me je svet lepote navduševal, moja strast do estetike pa se je z leti le še krepila, zato sem po končanem študiju kozmetike ustanovila Beauty Concept Studio.

Poleg dela v studiu, svoje znanje in ljubezen do oblikovanja obrvi in trepalnic delim v Beauty Concept akademiji. Poleg širokega spektra svojih izkušenj v praksi, svojim tečajnicam zagotavljam najvišji nivo kakovosti znanja teorije, na tečaju pa lahko pričakujete profesionalnost in predanost.

Vesela bom, če se bova imeli možnost spoznati

Taja

JASNA AVBERTH

LOKACIJA - CELJE
IZVAJA TEČAJE: THUYA in PERMALIFT

Moje ime je Jasna Avbreht in sem del ekipe trenerk.

Si tudi ti želiš osvojiti nova znanja, morda ponuditi novo storitev ali pa se podati na novo samostojni pot? Potem vljudno vabljena, da preveriš ponudbo tečajev ki so na voljo.

Jaz pa bom poskrbela da ti predam vso znanje, trike in nasvete da boš postala nova brow/ lash bossica.

Se že veselim

DORIS BRAČIKA

LOKACIJA - NOVO MESTO in možnost izobraževanj v vašem salonu
IZVAJA TEČAJE: THUYA in PERMALIFT

Moje ime je Doris Bračika in sem del Browsome ekipe.

Z oblikovanjem obrvi se ukvarjam že več let.

Sem oseba,ki ima rada izzive in pridobiva nove veščine, kar je pomembno za ohranjanje najvišje kakovosti storitev. Zato svoje znanje nenehno dopolnjujem na raznih mednarodnih delavnicah in tečajih.

Vljudno vabljeni vsi, ki si želite postati mojstri oblikovanja obrvi in trepalnic ! 🙂

INA MANDL

LOKACIJA - MARIBOR
IZVAJA TEČAJE: ELAN

Sem Ina Mandl, ustanoviteljica salona Lash Room, specializiranega za podaljševanje trepalnic in urejanje obrvi. Moja pot se je začela leta 2015, ko sem opravila tečaj podaljševanja trepalnic. Kmalu zatem sem našla tudi veselje v urejanju obrvi. Skozi leta sem se udeležila številnih izobraževanj tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Obožujem tekmovanja, na katerih mi je uspelo osvojiti 40 nagrad na področju podaljševanja trepalnic, laminacije in barvanja obrvi. Imela sem priložnost sodelovati tudi v vlogi sodnice, zadnji dve leti pa sem organizirala Slovenian Lash Competition, namenjeno lash in brow stilistkam celega sveta. Zakaj imam takšno strast do tekmovanj? Obožujem adrenalin, ki ga prinašajo, saj mi pomagajo izboljšati svoje spretnosti in delo, obenem pa sem spoznala ogromno stilistk in ustvarila čudovita prijateljstva.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če se zanimate za katerega od naših tečajev, izpolnite spodnji kontaktni obrazec. V
najkrajšem možnem času boste na podani e mail naslov prejeli dodatne
informacije.