Your cart

FREE DELIVERY ABOVE 150 €.

ARHITEKTURA OBRVI

TEČAJ ARHITEKTURE OBRVI

Na našem tečaju arhitekture obrvi se boste naučili vseh nujnih veščin za oblikovanje popolnih obrvi. Arhitektura obrvi je umetnost natančnega merjenja, oblikovanja in stiliranja obrvi, kar je ključno za doseganje simetričnega in estetsko privlačnega izgleda.

  • Osnove Oblikovanja Obrvi: Spoznali boste osnovne tehnike merjenja in risanja obrvi, ki so temelj za ustvarjanje idealne oblike, prilagojene obraznim linijam posameznika.
  • Tehnike Oblikovanja: Naučili se boste različnih tehnik, kot so voskanje, nitkanje in pincetiranje, ki omogočajo natančno oblikovanje in definicijo obrvi.
  • Barvanje Obrvi: Osvojili boste tudi tehnike barvanja obrvi, ki obrvem dodajo globino in polnost, s čimer poudarijo obrazne poteze.
  • Svetovanje in Personalizacija: Poudarek bo na razumevanju, kako prilagoditi oblikovanje obrvi posameznikovim željam in potrebam, ter na svetovanju strankam za optimalen izgled.

Ta tečaj je zelo priporočamo posameznicam, ki še nimajo izkušenj z oblikovanjem obrvi ali pa bi oblikovanje obrvi izpopolnile in popeljale storitev na višjo raven.

PAKETI TEČAJEV

Razširili smo tudi našo ponudbo z paketi, ki vključujejo laminacijo obrvi in lash lift. V teh paketih imate možnost izbire med različnimi priznanimi znamkami. To vam omogoča prilagoditev učenja vašim specifičnim interesom in potrebam v lepotni industriji.

Izbira znamke se lahko opravi ob prijavi na tečaj ali ob oddaji povpraševanja. Vsak tečaj je voden s strani naših izkušenih edukatoric, ki vam bodo pomagale izbrati najprimernejšo znamko in tečaj glede na vaše cilje in raven znanja.

Naši tečaji so namenjeni tako začetnikom kot izkušenim profesionalcem, ki želijo nadgraditi svoje znanje in veščine. Z Browsome-om se lahko podate na pot strokovnega razvoja in postanete vodilni v svetu lepotnih tretmajev.

REZERVACIJA TERMINA

Izberite željen termin in artistko, ki je na voljo. Rezervacije so možne 30 dni v naprej